Estudi d'arquitectura · Arquitectes · Terrassa · Matadepera · Barcelona | Pavelló Esportiu de Sant Llorenç Savall

Pavelló Esportiu de Sant Llorenç Savall

SITUACIÓ

Sant Llorenç Savall, província de Barcelona

MEMÒRIA

Any 2006

Durant els 23 anys que vaig estar d’ arquitecte municipal de Sant Llorenç Savall, amb tots i cada un dels diversos consistoris amb els que vaig estar, varem lluitar per obtenir la possibilitat de construir un pavelló municipal. En el darrers anys , havíem aconseguit portar a terme una pista coberta en la zona esportiva en l’únic lloc on això era possible, ja que el el bell mig de la zona hi ha una torrentera molt profunda, i tot i que esta tapada no era aconsellable  fonamentar sobre ella, els costos serien molt elevats.

El nou projecte pera tant, aprofitava tota la coberta ja existent i la reconvertia en part del nou pavelló esportiu. Els espais al voltant de la pista es re-adaptaven per a la col·locació dels vestuaris, nous accessos etc. A sud en la part més baixa i la més alta obríem vistes, aquestes es protegien amb brise soleils per tamitzar el sol i la llum, a cara nord  podrien obrir-se finestres en la seva totalitat. Es varen projectar unes grades enteses com a lloses horitzontals de manera que permetien vistes a traves dels forats verticals, i sota d’ elles es va projectar el pas a la pista des jugadors.

L’execució de l’obra ha estat portada per altres arquitectes, i el resultat final no es exactament es el que nosaltres varem projectar.

DADES

Arquitecte: Amadeu Oliva i Uriel

Arquitecte tècnic: Maria Rosa Remolà i Ferrer

Fotografia: Amadeu Oliva i Uriel

Consultor d’estructures: Alfredo Municio Angel

 
 
 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. política de cookies

ACEPTAR