Estudi d'arquitectura · Arquitectes · Terrassa · Matadepera · Barcelona | Urbanització Carrer Raval

Urbanització Carrer Raval

SITUACIÓ

Sant Llorenç Savall, província de Barcelona

MEMÒRIA

Any 1999

L’urbanització del carrer Raval, va ser un repte, que el final varem guanyar. Volíem que l’urbanització del carrer Raval fos un exemple de com es pot re-urbanitzar un carrer de poble, i dignificar-l´ho, que l’actuació fos quelcom més que un nou paviment. Volíem també aconseguir obrir les vistes a la casa del Marquet que feia poc havia estat comprada per el Ajuntament de St. Llorenç Savall (aquesta va ser una opció presa unipersonalment, ja que sempre havia cregut que la casa Marquet havia de rehabilitat-se i recuperar-se).

Per aquests motius, havíem d’ intervenir amb les tanques del carrer situades en la vessant nord, unificant totes les tanques i convencent a tothom per que fos així . Per que això fos possible, el cost de l’actuació havia de ser molt i molt econòmic, sinó no es podria portar a terme. Varem proposar i posteriorment conven-ce d’ aprofitar fins i tot les pedres dels antics murs de tancament de la casa del Marquet, per refer els nous murs  de les noves tanques .I així es va fer. Peró encara es va aconseguir més, un cop obertes les vistes al Marquet, es va fer evident que s’havia de procedir a la seva rehabilitació, ja que estava en bastant mal estat de conservació.

En un altre actuació posterior, es va procedir a la rehabilitació del Marquet en quant a la pròpia edificació, finalment el Marquet s’ha rehabilitat com a la nova Casa de la Vila.

DADES

Arquitecte: Amadeu Oliva i Uriel

Arquitecte tècnic: Manolo Lopez  Segovia

Fotografia: Amadeu Oliva i Uriel

 
 
 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. política de cookies

ACEPTAR