Estudi d'arquitectura · Arquitectes · Terrassa · Matadepera · Barcelona | Casa Vert

Casa Vert

SITUACIÓ

Matadepera, província de Barcelona

MEMÒRIA

Any 1993

La casa Vert és una casa d’estil tradicional, amb un programa funcional molt consensuat, tot i que és molt extens. Està ubicada en una part alta de la muntanya de Sant Llorenç Savall, i te una topografia típica de la zona, és a dir amb  fortes pendents i pocs espais plans. La decisió era determinar el pla principal de l’ Habitatge i el seu accés principal. Es va projectar un gran pati interior tipus claustre, al voltant del qual es desenvolupava el programa de l’ habitatge. Això em va permetre crear un gran pla, ja que una de les façanes del claustre era la contenció de la pròpia muntanya tot i que també tenia una part de coberta limitada a l’amplada de pas. El programa es desenvolupa principalment en el que en podríem denominar planta baixa, que es la que es troba a nivell del pati o claustre. Hi ha un del cosos edificats l’ ala nord oest, que te una planta pis que es destina a estances principalment dels fills, en la part corresponent al sota de la planta baixa hi ha una mitja planta soterrada, on hi ha el garatge i el celler.

DADES

Arquitecte: Amadeu Oliva i Uriel

Arquitecte tècnic: Maria Rosa Remolà i Ferrer

Fotografia: Amadeu Oliva i Uriel

 
 
 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. política de cookies

ACEPTAR