Estudi d'arquitectura · Arquitectes · Terrassa · Matadepera · Barcelona | Edifici del Vall

Edifici del Vall

SITUACIÓ

Terrassa, província de Barcelona

MEMÒRIA

Any 2004

L’edifici del Vall, dona a dos carrers del centre històric de Terrassa, al carrer del Vall, i al carrer Baix Plaça. El solar te una gran fondària, i tan sols dues façanes una per cada carrer. Per tal d’ aconseguir una ventil·lació creuada i llum a tots els espais, inclòs la caixa d’escala i la part central de la planta baixa, es va projectar un pati de llums de grans dimensions en l’ espai interior d’ illa, el sostre de la planta baixa en el pati és una lluerna. Les façanes seguint el que ja havíem proposat en l’ edifici Plaça Vella, que està molt proper, estan projectades amb un acabat de pedra arenisca, la planta baixa segueix el principi de ser el més transparent possible i permetre la màxima visibilitat.

DADES

Arquitecte: Amadeu Oliva i Uriel

Arquitecte tècnic: Maria Rosa Remolà i Ferrer

Fotografia: Jordi Canyameres

Consultor d’estructures: Alfredo Municio Angel

 
 
 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. política de cookies

ACEPTAR